Sanger til konfirmasjon, bryllup, jubileum m.m.
Personlige sanger - Hjelp til personlig sang

Kanskje du ønsker å gi en personlig sang til hovedpersonen. Mange klarer dette lett, mens andre ønsker å få hjelp. Å lage en personlig sang skal passe med melodi og rytme for at det skal bli en suksess.
Å finne melodi som passer for anledningen er viktig. Den skal være slik at gjestene i selskapet kan sangen. Hvis ikke kan det fort ende opp med at du må synge alene. Rytme er også viktig. Det skal ikke være kunstige pauser.

Og for å få til dette kan du få hjelp av profesjonelle skribenter som har dette som hobby eller som skriver personlige sanger på heltid.

Det er ofte hovedsangen som blir laget personlig. Velkomstsanger, takk for maten sanger, kaffesanger og drikkeviser er som regel standardsanger. Det gjelder også for aktivitetssanger.
Derimot hovedsangen blir ofte personlig og det kan være sang til bryllup, konfirmasjon, jubileum og bursdager dette er mest aktuelt.

Vi har listet opp noen som kan være aktuelle å kontakte hvis du ønsker en personlig sang.

Oversikt over skribenter som lager personlige sanger:


DinSkribent.no
Janne er en meget god sangskribent med mange fornøyde kunder på samvittigheten. Hun har laget sin egen side hvor hun hjelper deg med personlige sanger til alle anledninger.
Les mer om Jannes ferdigheter her
Skrivestua hjelp til sang
Skrivestua.com
Disse lager alle typer personlige sanger. Det er mange som jobber i Skrivestua så her får du alltid hjelp veldig raskt.
Les mer om Skrivestua


personlige sanger
Personlig-sang.com
Irene har siden personlig-sang.com og Irene skriver også for Skrivestua. Hun har laget flotte sanger i mange år og har mange fornøyde kunder. Kunder som også kommer igjen på grunn av Irene's topp service og kvalitetsprodukter.
Les mer om Irene

Jobbsøknad
Festtaler
CV-Hjelpen


Proveks - Løsninger på nett Sideoversikt