Sanger til konfirmasjon, bryllup, jubileum m.m.
Vilkår

Tilgang
Straks bestilling via Klarna er godkjent, vil du få tilgang til dine produkter på ditt hjemmeområde i 30 dager.
En egen e-post med tilgang vil bli sendt til din e-post adresse.

Informasjon om sangene:
Vi anbefaler å lese gjennom sangene. Sangene er skrevet av ulike personer til ulike anledninger og kan inneholde ord som er stavet feil. Dette er som regel gjort bevisst slik at sangen får en mer naturlig flyt og at det er lettere for gjestene å synge sangen. Punktum og komma i sanger benyttes i noen tilfeller, men det er litt til og fra.
Se også gjennom sangene og evt. endre til din dialekt på ord og uttrykk du synes passer best.

Bestillingsoversikt
Under ditt hjemmeområde vil du se alle dine bestillinger.

Angrefrist
Ved feil eller komplikasjoner må du straks sende en e-post til oss:
Vi vil utbedre feilene så raskt som mulig. Vanligvis samme dag som feilen oppstår. Skriv forklaring til feilen du måtte ha. Vi vil holde deg informert om utbedring.
At man ikke melder fra om feil, egen pc ikke fungerer, ikke trenger sangene, ikke synes sangen passer eller ikke har anledning til å benytte seg av sangene, er ikke godkjent grunn for å slippe betaling.
Angrefristloven paragraf 12 gjelder for kjøp av elektroniske dokumenter. Det betyr at når du sender bestilling til oss vil du ikke ha angrefrist på produktet hvis du åpner eller laster ned ett eller flere av bestilte produkter.

Royalty
Alle sangene er kopibeskyttet med Royalty. Dette betyr at eierskapet til selve dokumentene tilhører Proveks AS. Sangene/dokumentene du bestiller kan du derfor ikke distribueres til andre personer. De kan kun benyttes av deg til dine anledninger.

Jobbsøknad
Festtaler
CV-Hjelpen


Proveks - Løsninger på nett Sideoversikt