Sanger til konfirmasjon, bryllup, jubileum m.m.
Personlig tale - Hjelp til taler

En personlig tale er velskrevet og godt formulert. Den kan inneholde humor og alvor, men i en velskrevet personlig tale så er alt riktig satt sammen.

Vanskelig for å holde tale?

For de fleste av oss er det ikke ofte vi holder en tale, så det å lage en god tale kan være litt vrient. Og i mange tilfeller har man også mye annet å tenke på, for eksempel bryllupsforberedelser. Da kan det være befriende å slippe å tenke på at man også har en tale som skal skrives.
Vi har lest mange flotte tilbakemeldinger fra kunder som sier at det var fantastisk å slippe å tenke på talen, fordi skribenten tok over jobben.

En flott personlig tale skal inneholde mange fine momenter, gjerne en del humor, og alt skal være satt sammen slik at det underholder tilhørerne.

Få hjelp til talen

Derfor kan det være lurt å be en profesjonell skribent om råd og hjelp om man skal lage en flott tale.
Det er mange skribenter som har dette som både jobb og hobby. Om du kontakter en slik skribent kan du være sikker på at talen din blir godt laget og at den inneholder de momenter en slik skal inneholde.

De dyktigste skribentene gir deg en garanti på at du ikke trenger betale før du er fornøyd. Det vil i praksis si at de holder på med talen til du bekrefter at du er fornøyd med produktet.

Oversikt over skribenter som lager personlig tale

Jobbsøknad
Festtaler
CV-Hjelpen


Proveks - Løsninger på nett Sideoversikt