Sanger til konfirmasjon, bryllup, jubileum m.m.
Hjelp til ferdige sanger

Vår hensikt med en side med ferdige sanger:
Hensikten med vår nettside som tilbyr ferdig sanger har vært å gi dere mulighet til å finne festsanger til enhver anledning.

Hvorfor ble sangsiden startet:
Det hele startet da vi skulle i et 50 års lag for en tid tilbake og vi skulle få laget noen sanger.
Vi søkte på Internett, men fant ingen ordentlige sider som omhandlet ferdige sanger vi kunne få tak i raskt og enkelt.
Dette ville vi gjøre noe med og dette nettstedet hadde sin opprinnelse like etter denne festen. Vi begynte i det små og fant frem gamle sanger vi hadde liggende. Bryllupssanger, konfirmasjonssanger, jubileumssanger, dåpssanger. Vi har vært i mange lag og dette hjalp oss i gang.
Det synges sanger til omtrent alle anledninger. Derfor ville vi gjerne lage en side hvor man kunne få tak i sanger uansett selskapsform.

Kvalitet på festsangene
Her legger vi ut festsanger så fort vi får tilskrevet nye og etter å ha kvalitetssikret dem. Det er viktig at en sang har riktig rytme og at ordene stemmer med melodien. Derfor bruker vi mye tid på å kvalitetssikre sangene. Vi setter pris på tilbakemeldinger om det er noe vi kan ha oversett.

Vi får mange tilbakemeldinger fra selskaper hvor man har sunget en konfirmasjonssang eller bryllupssang. Dette er sanger som skaper god stemning rundt bordet og absolutt kan karakteriseres som et høydepunkt ved bordet.

Sanger til fest:
Som nevnt før finnes det utrolig mange anledninger hvor det synges sanger til en fest. For å nevne de viktigste kan vi nevne bryllupssanger og konfirmasjonssanger.
Dette er de to største kategoriene, men i kategorien jubileumssanger blir det også sunget masse i selskaper rundt om i landet.

Vi har som sagt samlet sammen de mest vanlige sangene om synges i selskaper. Og de kan vi dele inn i diverse kategorier:

Sang kategorier:
Bryllup - Bryllupssanger
Konfirmasjonssanger
Jubileumssanger
Velkomstsanger
Takk for maten sanger

Matrettsanger.no (Ekstern side med morsomme sanger til matretter. Les mer informasjon om denne siden her)

Melodivalg:
Når man velger sang er det lurt å velge en sang som de fleste kan. Det finnes selvsagt unntak, men jo flere som kjenner sangen jo flere synger med. Og når flere er med skaper det bedre stemning blant festdeltagerne. Vi har listet opp melodiene vi benytter for våre sanger.
Se melodivalg

Personlig sang
Om du ikke ønsker å benytte av ferdige sanger og ikke ønsker å lage disse selv, finnes det hjelp.
Les mer om personlige sanger

Personlig tale
Ut over sanger til anledningen holdes det også taler. Disse kan kjøpes ferdig eller få profesjonell hjelp fra a til å.
Les mer om personlige taler

Jobbsøknad
Festtaler
CV-Hjelpen


Proveks - Løsninger på nett Sideoversikt